PATATES MÜCVERİ 09.02.2014

GÖRÜNTÜSÜ VE TADI İLE BENİM ÇOK SEVDİĞİM PRATİK BİR TARİF.




PATATESLERİ HAŞLIYORUZ.ELİMİZLE UFALIYORUZ RENDE YAPMAYIN HAMUR GİBİ OLMASIN.SOĞANI YAĞDA KAVURUN İÇİNE ELİMİZDE UFALADIĞIMIZ PATATESLERİ KOYUN İSTEDİĞİMİZ BAHARATLARI EKLEYİP TAVADA YÜZÜNÜ DÜZELTİYORUZ KAŞIKLA.BU TARAFINI KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİP BİR TABAK YARDIMIYLA TERS ÇEVİRİYORUZ.DİĞER TARAFI DA KIZARINCA SERVİS TABAĞINA ALIYORUZ.TURŞU VE AYRANLA YEMENİZİ TAVSİYE EDERİM ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim